chevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upquotesearch

Mixmag (sorozat)

2003. April 06. :

Magyar Rádió

Array

1. Yonderboi
Mixmag vagy vadmixmag, in nuce kezdeményezés, amely a hazai dj-kultúra, a kortárs hangművészet és a szó határterületeinek kreatív hangmunkáit mutatja be
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. április 6. P. 20.00

2. DJ Redoo (Vajdai Vilmos): Szöveg, zene, effekt, csönd
„Mikor az ember az ujja hegyén egyensúlyoz egy pálcát, gyakran a leggroteszkebb ugrásokat, guggolásokat és hajlongásokat végzi, hogy a pálca le ne essék; csak egy kicsit, milliméternyit ferde, de csak úgy tartható fenn, hogy az, aki egyensúlyozza, árkon-bokron át rohan, hogy megelőzze a felső végét.” (Szentkuthy Miklós: Prae, 1934)
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. május 4. P. 20.00

3. fischribi — untitled
Fóti Lázár (1975) és Kokesch Ádám (1973) festő szakon végeztek a Képzőművészeti Főiskolán, jelenleg főként videómunkákat illetve installációkat készítenek. Mindketten a Klub VH nevű művészeti csoportosulás tagjai. Hangmunkáik nem közösek: Fóti főleg akusztikus hangmintákat, Kokesch számítógépes elektronikát használ.
Szerkesztő: Turay Tamás

4. Emlékszem a röpülés boldogságára
A költészet határokat győz, nagyot partizik vagy épp szilárd és dohogós. A hangarchívum és fekete lemezek barázdáinak garázdálkodásából előkerült saját hangok, felvett pózok, elkapott pillanatok hívnak egyórás zenei utazásra, légi utaskísérő: a Tilos Rádió prózai Sanyi névre hallgató női dj-je (Kovács Kinga).
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. június 29.

5. Italo Calvino: Láthatatlan városok
Hol volt, hol nem volt? Soha senki nem fogja megtudni. Marco Polo külső vagy belső utazásai fiktív vagy valóságos városokba Kubiláj kán birodalmában.
Koncepció és hang: Secretman
Zene: Prell
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. július 27.

6. Dubapest
Palotai Zsolt műsora
„Palotai Zsolt az első igazi DJ-k között volt Magyarországon, amennyiben a két betűs rövidítésen a szelektort, az innovátort, az ízlésépítőt, és a Zenét mindennél előbbre helyező megszállottat értjük. Amikor 1991-ben a budapesti kalózrádiózás úttörőjeként elindult a Tilos Rádió, sokáig az összes műsort Palotai keverte. Az egyik alapítótag szerint „a rádió egész szellemisége Zsolt zenéire és az általa képviselt zenei sokszínűségre épült”.
Zsoltnál sosem lehet tudni, mi következik: egy este során könnyedén vezeti keresztül a hallgatókat a teljes spektrumon a latin house-tól a hip hop-on és az easy listening-en keresztül a legsötétebb drum’n’bass-ig és vissza.”
(Vályi Gábor (DJ Shuriken))

2003. augusztus 24.

7. Minek

DJ Minek (Barotányi Zoltán újságíró, Magyar Narancs) lassan hét éve műsorkészítő (lemezlovas ill.beszélő fej) a Tilos Rádióban. Régóta vallja, hogy egy dj munkája, azaz különböző zenék összemixelése csaknem analóg a szövegalkotással: gondosan illesztjük egymáshoz az építőköveket, míg össze nem áll a történet.
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. szeptember 21.

8. „Pallaksch!” Tacet munkája
A szó, amelynek jelentését eddig nem sikerült megfejteni, a költő életművének legjelentősebb, utolsó szakaszában bukkan fel. Ezt a rejtélyes szót idézi Paul Celan is költeményében, amelyben
a költőre emlékezik. Ugyanez a szó áll Kurtág György zenéjének csúcspontján. De úgy kell-e mindig megérteni a szót, ahogyan megszoktuk? Különösen akkor merül fel ez a kérdés, amikor asszociációink során zenei ágyba helyezzük a
költő szavainak töredékeit, az érthetőeket és
az érthetetleneket egyaránt. A költő: Friedrich Hölderlin.
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. október 19.

9. Laki LU Spacedevil
Új budapesti mesék
„Na most banhatjatok (mar aki,) hogy nem jartatok Cinetripre. Imho a Cinetrip a legjobb buli, amit eletemben lattam (igaz, hogy en nem jarok Berlinbe, Londonba stb). otto”
(pararadio kukac addict.hu)
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. november 16.

10. Normál Béla –
vau-vau-vau.melamolinari.hu
(ha lenne interneccem)
„Kedves Dixi Lee! Kedves Kloff Kapitányom!
Mivel olyan hüvely vagy és voltál, mint egy vakvarjú a kietlen mélységek felett, ezért tán észre sem vehetted, hogy a világ legjobb mesteroktatója járkál a pártodba. Az oszlopod vagyok és maradok, mássz fel rám! Változz pillérré, leszek a cickányod. Szervülj vissza az élni akarók közé, te vérbeli hangbivaly! Ébredj! Már 80 napja kómázol, Égen és Tehénen túl. Dixiciklin, gyógyítsd meg magad, és a haza fényre derül, a „dila” égre kél. Bye-bye Bűbáj! Bp. 2001. 04.01.”
Szerkesztő: Turay Tamás

2003. december 14.

Mixmag (5.-új)
Sorsok
Hangjáték Kertész Imre, Márai Sándor és Petri György műveiből kortárs zenei és jazz kísérettel, Badihali és Haze Tilos Rádiós dj-k tolmácsolásában
Szerkesztő: Turay Tamás

2004. Február 8.

Mixmag (6. -új)

Vakvilág

„…Amit viszont mi nem tudunk, hogy ugyanakkor az Isten is nyöszörög félelmében, mivel ő sem isten még, ahogy egy nő sem anya, amíg nem szül gyereket…”
Hang-játék Mircea Cartarescu azonos című regénye alapján.
Készítették: Cserhalmi Sára, Hevesi Nándor, Horváth László
Szerkesztő: Turay Tamás
A Művészeti Főszerkesztőség műsora
Műsorvezető: „Mircea Cartarescu 1956-ban született Bukarestben.
„Élvezetes és gazdag nyelvi világú családtörténete egyaránt megidézi és a posztmodern különös képi burjánzásával szövi át Eliade miszticizmusát, Cioran vígasztalanságát, a volt és a mai Bukarest realizmusát.”

Március 7.

Mixmag (7. új!)

dj Lee n’gum: Elmondanám ezt néked, ha nem unnád…
Szubjektív hangkáosz, avagy: „hozzám már hűtlen lettek a szavak… de légy türelmes, maradj míg lehet: jön még ideje szebb zenéknek”
Szerkesztő: Turay Tamás

Április 4.

Mixmag

DJ Shuriken – Tavaszi töredékek

„Zenés, szöveges utazás a lemezboltok poros pincéinek mélyébe, ahol a fekete lemez halott barázdáiba zárva ott várják a megújhodást a tavaszi zenék és szövegek elpusztíthatatlan rügyei. DJ Shuriken jó kertészként forgatja, metszi és oltja a rögzített hang keszekusza ágait, hogy virágbaszökkenhessen a halott műanyag.” (Vályi Gábor)

Május 2.

Mixmag
Klasszikusok hiphop ritmusban
„Suta kis dj mixemben azt kutatom, hogy mi történik klasszikusainkkal, ha teljesen szokatlan, néhol banális zenei környezetbe helyezzük őket.”
(dj.Titusz)
Szerkesztő: Turay Tamás

Május 30.

Mixmag
Káosz kapitány kalandjai a szemlélődés ösvényén

„Mit tehet a rádióhullámok lovagja, ha már ivott az öröklét kelyhéből, felnyitotta a mindentudás ládáját és megrázta a kívánságok fáját? Az egész világ terhét nem viheti vállán. Társakra lel, hogy megmutassa e csodás eszközök hatalmát, ahogy mindenki számára elérhető: a zenék és hangjátékok világát.” (Kanada Káosz)
Szerkesztő: Turay Tamás

Kis magyar lemezpolc
Varga Vince irodalmi és zenei bakelitekről válogat és vág. Szűk egyórás találkozás az európai barázdák közt: az utazósra fűzött hangulatképek sorában felbukkan Tóth Árpád, Bartók Béla, Szentgyörgyi Albert és Kudlik Júlia, zenében Bergendy, korai magyar beat és európai elektronika
Szerkesztő: Turay Tamás

Július 25.

DJ Sanyi és Atesz

Szabadesés

Az április 18-án a Millenárison elhangzott összeállítás rendezőelve az „Emlékszem a röpülés boldogságára” szellemében a szárnyalás.
Sanyi és Atesz irodalmi és zenei válogatása ezúttal Illyés Gyula, Szécsi Margit és Weöres Sándor üzeneteit keveri öt kontinens muzsikájával
Szerkesztő: Turay Tamás

Szeptember 19.

Megint Minek

DJ Minek (Barotányi Zoltán újságíró, Magyar Narancs) lassan hét éve műsorkészítő (lemezlovas ill.beszélő fej) a Tilos Rádióban. Régóta vallja, hogy egy dj munkája, azaz különböző zenék összemixelése csaknem analóg a szövegalkotással: gondosan illesztjük egymáshoz az építőköveket, míg össze nem áll a történet. Mint ezúttal is, és megint másképp.

Szerkesztő: Turay Tamás

Október 17.

Dj Naga: „Homework”
– elektronikus zenei fogalmazás –
Szintetizátorok és szekvenszerek a költészet szolgálatában, avagy egzotikus utazást nyerhetünk fotelünkben.

November 14.

Rutkai Bori és a Magyar Speciálisok:
A Szerelem Kisérő Tünetei

Hangjáték, a Specko Jedno zenekar repertoárjának felhasználásával. A Szikra Park nevű képzelt helyszínen elevenednek meg a dalokba zárt történetek.
Szerelem, halál, világvége és világbéke jelenetei, romantikus és ironikus hangulatba hozva
Szerkesztő: Turay Tamás

2004. December 12.

Szkárosi /and/ Konnektor /and/ Bernáth(y)

A műsor alapjául szolgáló nemrég megjelent hanglemez a Szkárosi and Konnektor együttes valamennyi stúdiófelvételét tartalmazza, amelyek 1984-től kezdve készültek, és alapvetően a nyolcvanas évek alternatív-avantgárd művészetének környezetében fogantak. A lemezen hallható felvételeket azonban Hortobágyi László és Szkárosi Endre mintegy féléves, folyamatos munkával a mai hangminőség igényeinek megfelelően tökéletesítette. „A munka során úgy tapasztaltuk, hogy felfedeztük újra egykori saját magunkat, amely azonos a mostanival. Hogy mi az a titok, amely a régi és az új szövegek és hangok élővilágát organikus egységben élteti, máig nem tudjuk, de remélhetőleg e titok mások kiváncsiságát, a magasabb felé irányuló érdeklődését is segít fenntartani, vagy ha kell, újra felkelteni.” (Szkárosi Endre)
Szerkesztő: Turay Tamás

2005. Január 9.

Túlvilági Kalauz
(Tévedés joga fenntartva)
„Nagyon jól kell tudni lőni annak, aki pontosan a cél mellé akar találni.” Bársony Júlia és Birtalan Krisztina rádiójátéka Hamvas Béla írása alapján.

Szerkesztő: Turay Tamás

Február 6.

nyelvzenematematika
– időutazás az iskolarádió magnótárában –
Prell összeállítása
Szerkesztő: Turay Tamás

2005 Március 6.

Mese dubbal

Dermot (Élő Márton) saját szerzeményei a hiphop és a dub világából, jól ismert meserészletekkel fűszerezve
Szerkesztő: Turay Tamás

Április 3.

Petrovics

„Mindenki alszik, csak magam vagyok
Nem alvó. Csend van, csak fogam vacog.”

Valószínűleg nem sokan tudják: hogy ezek Petőfi sorai (Álmos vagyok és mégsem alhatom.) És valószínűleg sokaknak lesz új az is, hogy mennyi komor, s egyben nagyszerű verset írt ez az ember.

Hevesi Nándor és Paizs M.Lajos összeállítása

Május 1.

Mese dubbal

Dermot (Élő Márton) saját szerzeményei a hiphop és a dub világából, jól ismert meserészletekkel fűszerezve
Szerkesztő: Turay Tamás

Május 29.

A bárányfelhő-bodorító
Lázár Ervin meséjét rádióra alkalmazta, zenéjét összeállította és rendezte DJ Klassz (Drobek Attila)
Szereposztás:
Mesélő – Tóth Juliska, Mikkamakka, Macskavati, Medve Medárd, Gepárd Géza, Vadkan Valdemár és Szirénfalvi Szürkevarjú – Hajdu László
Hangszeren közreműködik: Biliarszki Emil és Csányi Viktor
Szerkesztő: Turay Tamás

június 26.

Haladjunk!

Posztmodern utáni szörcsögés, sok zenével, szalonnával, talált hangokkal, és a farkassal. Miközben Szibériában elsüllyed a Titanik,(így!) kiderül, hogy majd jó lesz nekünk. Csak autistáknak, éjjeliőröknek és primadonnáknak!
Lopni jó!

Mix-max mester: Dr.Czabán György Kolbász (KVB)

Szerkesztő: Turay Tamás
Jelszó: F.P.O.!

Július 24.

Mixmag
Vidatóni és a Tordas Rádió
Vida Antal, halbiológus – aki önerőből működteti lakóhelyén Magyarország első falurádióját, a kizárólag falutáblától falutábláig fogható Tordas rádiót – mintegy 15 éve készít rádiójátékszerű hangmontázsokat. Dj-k közreműködésével, élőben mixeli össze saját hangfelvételeit filmek és tv műsorok részleteivel. „Hangszobraiban” bármikor felbukkanhatnak kakukkok és kakukkos órák, politikusok és fokhagymaárusok, bálnák és őrült feltalálók, vagy éppen Klinsmann, aki a 89.percben vagy berúgja a sorsdöntő gólt, vagy nem.
Szerkesztő: Turay Tamás

Augusztus 21.

Mesék, amelyek rosszul végződnek

Kunert Péter összeállítása
Kunert Péter számos színházi, filmes, kortárs tánc és performance produkció után most Csáth Géza novelláit zenésítette meg főként ambient, triphop, dub, nujazz, nuskool és hiphop stílusban, a kísérletező eklektika jegyében
Szerkesztő: Turay Tamás

Szeptember 18

Hogyan hazudjunk helyesen…
Bereznyei Róbert aka Tigrics hangjátéka kevésbé gyanús, eltitkolt és elhallgatott hangokból, egy kevés gépzenével
Szerkesztő: Turay Tamás

Október 16.

Fine Cut Bodies (Fodor Attila): Morf

„Ragaszkodás-elfogadás, izgalom-félelem, megszokott-ismeretlen, valós-virtuális, ember–gép… Ilyen és hasonló fogalmi párok határozzák meg személyes viszonyunkat a világhoz, művészethez, tudományhoz, jövőnkhöz. Így, még ha nem is kaphatunk választ minden kérdésre, érdemes egy órát áldozni egy zenés és szöveges utazásra a témában.”
Szerkesztő: Turay Tamás

November 13.

Tesz-vesz Város
Banyek összeállítása

Hangjáték, vagyis új utak keresése az elektronikus zenében – csúcsforgalom Tesz-vesz Városban. Mindenki siet valahová. De ugyan hová? Tesz-vesz Város kutya, cica, malac, sőt kukaclakóinak mindennapi foglalatosságaiból bárki könnyedén megtanulhatja, mi történik a postán, hová kerül a szemét, mit csinálnak a tűzoltók, vagy éppen hogyan vizsgálja betegeit Leó doktor. (És ez még nem minden!) Csemege a spontán működés és a dallamok kedvelőinek a mese kihagyhatatlan szövegeivel
Szerkesztő: Turay Tamás

December 11.

Amint turkáltam itt… mintegy részek/részegészek… – ritmikus irodalmi botorkáló –
Szóval „úgy rémlett, egy szárny suhant felettem”… Aki még „emlékszik” a röpülés boldogságára (Petőfi, 2003. július 29.), és jóérzéssel tölti el ez az emlékezés, annak itt a folytatás a mindennapos agyvérszegénység prózai/lírai gyógykezelésére. Megsika-sikáljuk a város alapjaira rakódott rétegeket, ki mit mondott, érzett Budapest utcáin, házai kapcsán, ki mit képzelt oda. Megnézzük hol lehet ma Budapesten jót kosztolányi, ki ma józsef, attila és a weörössándor. Szöveges és zenei szemelvények az utcazajtól a Hősöm teréig – avagy a Logoditól a Futrinka utcáig. De induljunk ki abból, hogy „ideestem, és állok egy ablakban budapesten”. Aztán talán kiderül: vajon „otthonunk volt-e vagy állat óla?” (Kovács Kinga)
Zenei-szöveg-szerkesztő: Sanyi
Hangmérnök: Atesz.
Sorozatszerkesztő: Turay Tamás

2006. január 8.

„Egyszer olyan lesz, mintha már éltünk volna!”
– Vida Tóni végső katasztrófaterve —
Vida Antal ichthyológus most sem állítja kisebb feladat elé a hallgatót, mint fél évvel korábbi „Tóni szerint a világ” című hangszobrában. Az eredeti hangdokumentumok, filmbejátszások, természethangok ismét zenei varázsszőnyegre űltetve úsznak az éterben, szabad asszociációs
lehetőséget hagyva a gyanútlan hallgatónak. A valóság néha rossz álomnak tűnik majd, máskor viszont a vízió válik kegyetlenül életszagúvá.
Aki hallotta az előző mixet, úgy gondolhatja,
hogy már semmin sem lepődhet meg. De Tóni üzeni, hogy ebben téved!
Szerkesztő: Turay Tamás

HELYETT:

Hasznos útikalauz idegen civilizációs számára – 5 perc alatt mindenki megtanul magyarul (winchesterhiba miatt műsorváltozás)

2006. február 5.

…Káelemenó…
Az ember és a gép randevúja szerenáddal egybekötve.
Dj. Septun és Keresztes Tamás összeállítása

„Kedves Tamás! Most hirtelen ez jutott eszembe. Jövő héten kezdek bele, akkor biztosan körvonalazódik az egész és valami találóbbat is tudnék írni, de nem baj. Ha ez nem jó, akkor kérlek szólj, de akár te is kitalálhatsz valamit, teljesen megbízom az ízlésedben és fantáziádban.
(fénykép sajnos nincs)
Baráti üdvözlettel: K.T. és Septun”
Szerkesztő: Turay Tamás

Március 5.

Az elveszett szünetjel
Darvas Kristóf összeállítása —
„Egy nap világgá ment a Petőfi rádió szünetjele. Elhatározta, hogy csatlakozik a rádiós sztrájkhoz, nehezményezte rendkívül monoton munkakörét, és hogy több évztizedes szakmai múltjának dacára nem helyezik magasabb pozícióba. Így hát elcsavargott, hogy körbenézzen a világban: vajon mások is mindig ugyanazt ismételgetik-e, és ha igen, ki-ki hogy próbál kitörni a maga szünetjelei közül?” (Darvas Kristóf)
Szerkesztő: Turay Tamás

április 2.

„Szállhatatlan”
DJ Lee n’gum poetikus hang(tan)folyama
Szerkesztő: Turay Tamás
A Művészeti Főszerkesztőség műsora

Április 30.

Kivont karddal a szőnyeg alatt
Tariska Szabolcs és Tövisházi Ambrus (Amorf Ördögök) összeállítása
„Ha megkérdeznék tőlem, hogy honnan az Amorf Ördögök név, nem tudnék rá válaszolni, ugyanis a gimiben az ajtó felőli padsorban ültem, a zenekart pedig az ablakfelőliben alapították. Egyik csütörtök délután elmaradt a foci, busongva rúgdostam a tornazsákot a folyosón. Az iskolarádió stúdióhoz érve éktelen zajra lett figyelmes a borongás. Benéztem hozzájuk, hogy is érzik a délutánt. Két osztálytársam volt odabent, a Tövisházi Brusi meg a Héjj Döme. Mondták, hogy próbálnak a zenekarukkal, az Amorf Ördögökkel. Asztalra csaptam, hogy én akarok lenni az énekes. Hagyták.” (Tariska Szabolcs)
Szerkesztő: Turay Tamás

Május 28.

Elektrotechnikai hangkiáltás
dj Sanyi összeállítása
„A Mixmag ehavi adása az Elektrotechnikai Múzeum rádiótviörténeti kiállítására készült, mely az adás előtt egy nappal, vagyis június 24. szombaton, a Múzeumok Éjszakáján kerül bemutatásra a múzeum Kazinczy utcai műemléképületében – élőben. Archív hanganyagok – félig ismerős nevek, hősök, beszédek, szignálok, és a nyáreleji hangulathoz mérten sportközvetítések kavalkádja – az idősebbek és a fiatalok hullámhosszán. Mert ilyen továbbra sincs, de mégis van.” (Sanyi)
A szövegeket és zenéket válogatta: Kovács Kinga (Tilos Sándor)

Június 25.

Hofpár Mikusz – Ilyen a hangulatom
„Ilyen a hangulatom, kissé szomorkás, de ha én egyszer kinyitom a számat… Utak, utazok, szállok, szaladok, hálok, haladok. Szemelvények Salamon Bélától Szécsi Margiton át Kassák Lajosig, valamint Busa Pista hiphop költeményei. Magamról pedig ennyi: vidékről a budapesti éjszakába, rengeteg barázdán túl, mint egy lemezjátszó. Most éppen furcsa hangulatban, ultra-rövid hullámon, Holger Czukaytól James Browntól kezdve, Coilig, Pete Rockig.” (Hofpár Mikusz)
Szerkesztő: Turay Tamás

Július 17. = Október 9.

Budbudas – Kint-e vagy bent?
Gryllus Samu és Márkos Albert összeállítása
„A budbudas szanszkrit szó, jelentése bugyborékok. Koncertezünk, Tilos Rádióban műsort készítünk, zenét írunk, alkalmazottat is. A gondolatok, a zeneiek is, pont úgy keletkeznek és múlnak el, mint a bugyborékok a vízben. Az ember mindig elfelejti, hogy egyedül születik és egyedül hal meg. Olyan zenéket, olyan szövegeket válogattunk össze – mint például Joyce Finnegan’s Wake-je, vagy Archie Sheptől az All Alone – amelyek erre emlékeztetnek minket.” (Márkos Albert)
Szerkesztő: Turay Tamás

Augusztus 14.

Dezinformáció
Avagy egzakt hazugság digitális csomagolásban. Rövid, tömör, kimerítő, csak éppen nem igaz…
Nicron szöveges hangjátéka
Szerkesztő: Turay Tamás

Szeptember 11.

Busás haszon

Költői filozófiákról szóló versek, ellentétes vonzások, saját versek, párhuzamok. Darvas Szilárd, Simon István, Vikár Béla, Francois Villon és a műsor összeállítójának, Busa Pistának a versei. Burjánzik a szaporulat
Sorozatszerkesztő: Turay Tamás

November 6.

Bunyó a Föld körül
Russel Crowe-tól végre megtudhatjuk, miért is jó utazni, idegen országokat felfedezni. Mindehhez a zenéket Gonnok válogatta
Szerkesztő: Turay Tamás

2006.December 4

Fel és el!
Készítők: Czabán György Haraki, Végső Zoltán, Miklósovics Máté
Tartalom: Egy kontrollkutató találkozik a kudarctervezővel a hitük szűrőjén, miáltal megtudjuk, hogy a megértés az erőfesztéseinkkel beszorozva miért a körülményeinket okozza.
Szerkesztő: Turay Tamás

2007. Január 29.

DJ AHAD:
Dalok a Lótusz szigetről – Egy kollektív Ayahuasca-gyógyítás prelúdiuma
„Hangroncsok, töredékek, dallamok, zajok egy univerzális, misztikus anarhista utazásról. Alexandro Jodorowsky filmjei, főként a The Holy Mountain, A szent hegy nyomán. Hang- és médiatörmelék-archeológia a XXI. század kezdetén, pszichedelikus-szimbolikus hang-jel analízis, visszatérés a valóságba. Belső forradalom és az egp elengedése: egy soha-meg-nem valósult, láthatatlan mozgókép hangsáv-szimfóniája, titkosszolgálati hangkódok, régi- és új bakelitlemezek, audiófájlok, CD-k, szalagok, környezeti- és belső hangfelvételek, rádiófrekvenciák, transz-szövegek minden leendő és gyakorló cultural y espiritual ayahuasceros számára. Ez a szürreális, istentelen istenmix az örök csenddel együtt enyészett volna el E’N, a Gramodesign, KZs (Psychoplasmics Stúdió) és a Peripheral Conserve támogató segítsége nélkül. Les dar las gracias y recuerdos para todos!” (DJ AHAD, Bp., 2007 január 24.)
Szerkesztő: Turai Tamás

Február 26.

Winnetou titkos kalandjai, avagy a Frank Zappa társaság visszavág. Szubjektív asztaltáncoltatás zenével, az egérnél djNeon
Szerkesztő: Turai Tamás

Március 26.

Művészeti Produkciós Szerkesztőség műsora
Utazások erre-arra
Térben és időben, zenében és szöveggel
Kiskádár Tamás és Weyer Balázs összeállítása
Szerkesztő: Turai Tamás

2007. Április 23.

Páter (Horváth Gábor): Egy panellakó Előszálláson
„Pesti vagyok, ami Előszálláson egyet jelent azzal, hogy panellakó. Elég sokat vagyok itt, de soha nem hozok magammal zenét. Munka közben, vagy amikor lovagolok, vagy egyszerűen csak egyedül vagyok, úgyis mindig a kedvenc zenéimet hallom belülről, amelyek összekapcsolódtak már a fejemben valamilyen hozzájuk kötődő tevékenységgel, helysznnel, vagy hangulattal. Ezeket a zenéket és környdezeti zajokat válogattam össze, ahogy kölcsönösen felidézik egymást.”
Szerkesztő: Turai Tamás

2007. Május 21.

Bemutató dátuma 2003. April 06. :
Rádiós műfaji besorolás Eredeti hangjáték, Összeállítás, Jelenet
Hangfelvételt készítő rádió/műhely neve Magyar Rádió
Státusz Sorozat
Kapcsolódó rádiójátékok
Filter by
radioplay Post Page
Sort by

nyelvzenematematika

Mixmag.– időutazás az iskolarádió magnótárában –

1

Egyenes Labirintus (2003)

Az Egyenes Labirintus egy zenés irodalmi válogatás melyet Yonderboi (F

1

Vakvilág

Mixmag Mircea Cartarescu – Vakvilág „…Amit visz

1

A szerelem kísérő tünetei

(12) in: Mixmag Rutkai Bori és a magyar

1

Leave a Reply

en_USENG