Újra #ittvagyunk! – A Trefort-kert Offline fesztiválon jártunk

Szeptember 7. és 10. között hosszú idő után végre ismét zenétől, nevetéstől és beszélgetésektől volt hangos a BTK kampusza. A Trefort-kert Offline több mint 40 ingyenesen látogatható programmal várta a hallgatókat arra buzdítva őket, hogy kikapcsolódással, ismerkedéssel és valódi, közösségi élmények gyűjtésével kezdjék meg az őszi szemesztert. A fesztivál szervezői népszerű fellépőkkel, fontos és elgondolkodtató kerekasztal-beszélgetésekkel, izgalmas kitelepülésekkel készültek, amikre természetesen mi is ellátogattunk.

Felvételt hirdet a Perjátszó Kör!

ÁJK-s hallgatók, polgárok, figyelem! Ha kedvet éreztek a színpadhoz, ha valós gazfickók vagy áldozatok, esetleg jogászok bőrébe bújnátok, és ha még egy jó csapathoz is csatlakoznátok, jelentkezzetek a Perjátszó Körbe!

Antikváriumok nyomában

Még nem írták ki az ösztöndíjat, illetve csak októberben folyósítják? Közeleg a hó vége, de szeretnél beszerezni egy könyvet? Vagy financiális okoktól függetlenül imádsz régi kincsekre bukkanni? A second hand divat mellett a second hand olvasás híve is vagy? Akkor maradj velem és olvasd el a cikket, amelyben főként a Bölcsészettudományi Kar környékén lévő antikváriumokat szedtem össze nektek. Moly-… akarom mondani könyvvadászatra fel! Püski Bianka cikke.