Időfutár extra

A Rádiójáték wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Rabfanni (vitalap | szerkesztései) 2014. július 1., 14:17-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Az Időfutár című ifjúsági fantasy sorozat 210. része is befejeződött. A hallgatók 3 évadon át kísérhették figyelemmel a két főhős, Hanna és Zsófi és a többi szereplő életét és kalandjait. Az esti sávban átlag 130 ezres, a délelőtti ismétléseknél pedig több mint négyszázezres hallgatótáborral büszkélkedhet a sorozat, önálló Facebook oldalán is nagy élet zajlik. Két részes műsorunkban bemutatjuk a nagy sikerű sorozat kulisszatitkait, az alkotókat, mindent, amit a sorozatról tudni érdemes, de eddig nem volt róla szó. Ami szinte példátlan: az Időfutárra már az adások alatt fölfigyelt egy könyvkiadó; eddig két kötetben jelentek meg az erősen átdolgozott hangjátékok. Arra pedig biztosan nem volt példa, ami az Eötvös József Gimnáziumban történt: kötelező olvasmány lett a könyvekből!

A sorozat szerzői: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

A sorozatot készítette: Bognár Monika, Cseicsner Otília, Palotás Ágnes, Salamon András

A sorozat főszereplői: Fullajtár Andrea, Hegyi Norbert, Herman Flóra, Nagy Katica, Péterfy Bori, Thuróczy Szabolcs és sokan mások.

Zenei szerkesztő: Kakó Gyula

Hangmérnök: Liszkai Károly

A szerkesztő munkatársa: Csernus János

Szerkesztette és rendezte: Markovits Ferenc

A felvétel a Magyar Rádióban készült 2014-ben.


2/1. rész

2014. 03. 22. Kossuth 21.04


2/2. befejező rész

2014. 03. 23. Kossuth 21.04